A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальна установа "Інклюзивно-ресурсний центр Недригайлівської селищної ради"

Онлайн-семінар «Організація першого рівня підтримки в ЗЗСО» для заступників директорів

Дата: 26.01.2024 10:18
Кількість переглядів: 15

25 січня 2024 р. комунальною установою «Інклюзивно-ресурсний центр Недригайлівської селищної ради» було проведено онлайн-семінар «Організація першого рівня підтримки в ЗЗСО» для заступників директорів ЗЗСО Недригайлівської, Коровинської та Вільшанської територіальних громад.

Метою семінару було зорієнтувати освітянську спільноту до плекання готовності забезпечити належний психолого-педагогічний супровід у закладі, що починається із розуміння усієї різноманітності причин та їх наслідків, які можуть визначати благополуччя дитини у різних його контекстах.

Завдання педагога у цьому процесі – спробувати визначити причину труднощів, потребу та обсяг підтримки, розробити індивідуальний план втручань та допомоги, адаптувати форми і методи навчання, організувати при нагоді взаємодію з батьками чи найближчим оточенням учня, скерувати за отриманням більш специфічних діагностичних заходів, якщо знадобиться.

Дякуємо, за участь!

Возможно, это изображение 8 человек, люди учатся и текст

Возможно, это изображение 3 человека и текст

Возможно, это изображение 1 человек и текст «рацию остановить овместное использование яки ще можуть бути джерела нформаци для розуминня потреби y допомоз: аналз навчальной успшност дитини за певний перод; париса етюха вивчення продуктв дяльност (портфоло); анализ конкретних фактив, подий чи обставин якi̇ вам вi̇дом та можуть бути причиною виникнення OCBİTHİX труднощв.»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено