A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальна установа "Інклюзивно-ресурсний центр Недригайлівської селищної ради"

Новини

Дата: від до Скинути

Заняття з безпеки життєдіяльності в умовах воєнного стану!

27 березня 2024 року колектив Інклюзивно-ресурсного центру відвідав заняття з безпеки життєдіяльності в умовах воєнного стану, яке провели рятувальники Міжрегіонального центру швидкого реагування ДСНС України.

14:06 27.03.2024

Онлайн зустрічі професійної спільноти асистентів вчителів, асистентів вихователів

26.03.2024 року фахівці (консультанти) КУ «Інклюзивно-ресурсний центр Недригайлівської селищної ради» взяли участь у онлайн зустрічі професійної спільноти асистентів вчителів, асистентів вихователів з теми «Інноваційні форми та методи роботи з дітьми з особливими освітніми потребами». Зустріч організовувала КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Роменської міської ради Сумської області. Дякуємо організатору та спікерам за корисні практичні матеріали для використання у роботі з дітьми з особливими освітніми потребами.

16:27 26.03.2024

Онлайн-семінар «Організація першого рівня підтримки в ЗЗСО» для заступників директорів

25 січня 2024 р. комунальною установою «Інклюзивно-ресурсний центр Недригайлівської селищної ради» було проведено онлайн-семінар «Організація першого рівня підтримки в ЗЗСО» для заступників директорів ЗЗСО Недригайлівської, Коровинської та Вільшанської територіальних громад.

10:18 26.01.2024

ЗАСІДАННЯ КОМАНД ПСИХОЛОГО-ПЕДАГОГІЧНОГО СУПРОВОДУ ОСІБ З ООП ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ

Впродовж січня 2024 року фахівці КУ «Інклюзивно-ресурсний центр Недригайлівської селищної ради» прийняли участь у 21 запланованих засіданнях команд психолого-педагогічного супроводу учнів з ООП закладів загальної середньої освіти та закладів дошкільної освіти .

09:50 18.01.2024

Веселих новорічних свят!

28.12.2023 року в комунальній установі «Інклюзивно-ресурсний центр Недригайлівської селищної ради» відбувся новорічний квест «У пошуках сніжинок». Колектив працівників інклюзивно-ресурсного центру підготував це свято для дітей, які відвідують корекційно-розвиткові заняття. На заході панувала тепла атмосфера любові, радості та приємних побажань. Серцем свята були солодкі подарунки, що стали часткою чарівного заходу.

11:32 29.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено