A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальна установа "Інклюзивно-ресурсний центр Недригайлівської селищної ради"

Новини

Дата: від до Скинути

Онлайн-семінар «Методичний супровід першого рівня підтримки в освітньому процесі» на базі КУ «ІРЦ Недригайлівської селищної ради»

Питання впровадження інклюзивного навчання дітей з ООП у закладах дошкільної освіти сьогодні, як ніколи, на часі, а отже, потребує всебічного вивчення, чому й був присвячений сьогоднішній онлайн-семінар «Методичний супровід першого рівня підтримки в освітньому процесі» на базі КУ «ІРЦ Недригайлівської селищної ради». Використання сучасних підходів та обґрунтованих нами особливостей упровадження інклюзивного навчання дітей означеної категорії сприятиме створенню підґрунтя для їх успішної адаптації та досягнення позитивного навчально-корекційного результату.

15:30 21.02.2023

В Україні стартувала інформаційна кампанія «Гвардія наступу»

В Україні стартувала інформаційна кампанія «Гвардія наступу», спрямована на донесення до населення інформації про формування кількох додаткових бригад Національної гвардії України, Національної поліції України та Державної прикордонної служби України. Головна мета – отримати якісно нові, добре оснащені та підготовлені бойові формування, які будуть посилювати українські сили оборони при виконанні завдань із деокупації усіх територій в Україні.

13:21 07.02.2023

Засідання команд психолого-педагогічного супроводу дітей з ООП у Тернівській ЗОШ І-ІІІ ступенів та Коровинському закладі загальної середньої освіти.

Одним із головних напрямів роботи комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр Недригайлівської селищної ради» є співпраця з закладами загальної середньої освіти. Впродовж тижня за участю директора та фахівців комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр Недригайлівської селищної ради» відбулись засідання команд психолого-педагогічного супроводу дітей з ООП у Тернівській ЗОШ І-ІІІ ступенів та Коровинському закладі загальної середньої освіти.

15:53 02.02.2023

Онлайн-семінар "Методичний супровід організації І рівня підтримки в освітньому процесі"

"Методичний супровід організації І рівня підтримки в освітньому процесі": - під цією назвою відбувся онлайн-семінар на базі КУ "Інклюзивно-ресурсного центру Недригайлівської селищної ради" для заступників директорів закладів освіти та членів команд психолого-педагогічного супроводу. Присутні обговорили ІПР особи в межах І рівня підтримки. Дякуємо за участь.

12:49 25.01.2023

Засідання команд супроводу дітей з особливими освітніми потребами Вільшанської ЗОШ І-ІІІ ступенів

Фахівці (консультанти) комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр Недригайлівської селищної ради» взяли участь в засіданнях команд супроводу дітей з особливими освітніми потребами Вільшанської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Проаналізували результати за І семестр в освітньому та корекційно- розвитковому процесі. Обговорили виконання індивідуальної програми розвитку, та окреслили подальші кроки на наступний семестр. Досягнення позитивних результатів можливе лише за умови тісної взаємодії та ефективної роботи всіх учасників освітнього процесу.

12:10 06.01.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено