A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальна установа "Інклюзивно-ресурсний центр Недригайлівської селищної ради"

Новини

Дата: від до Скинути

Вітаємо з Різдвом Христовим!

Колектив Недригайлівського ІРЦ щиро вітає усіх і кожного З Різдвом Христовим! Нехай це свято наповнить вас світлом, теплом, радістю та благополуччям. Бажаємо вам миру, добра, сімейного затишку. Нехай янгол-охоронець оберігає вас від бід і негараздів!

11:22 25.12.2023

З ДНЕМ СВЯТОГО МИКОЛАЯ

В Україні дуже шанують день Миколая Чудотворця. Особливо нетерпляче на це свято очікують дітлахи. Так, напередодні свята хлопчики та дівчатка, які відвідують комунальну установу «Інклюзивно-ресурсний центр Недригайлівської селищної ради» власноруч разом з фахівцями ІРЦ виготовили святкові поробки і сьогодні мали нагоду подарувати їх своїм батькам. Вітаємо дітей, які відвідують Центр з Днем Святого Миколая та зичимо їм здоров’я і мирного неба над головою. Зі святом!

15:14 07.12.2023

Онлайн-зустріч професійної спільноти асистентів вчителів та асистентів вихователів

Колектив КУ "Інклюзивно ресурсний центр Недригайлівської селищної ради" взяв участь в онлайн-зустрічі професійної спільноти асистентів вчителів та асистентів вихователів закладів освіти Роменщини, яка відбулась 5 грудня 2023 року, з теми «Дитина з розладами аутичного спектра. Особливості взаємодії».

15:10 05.12.2023

Тренінг для батьків «Профілактика емоційного вигорання батьків дітей з ООП».

Бути батьками – складна і відповідальна робота. Так, саме робота! Бо кожного дня ти повинен робити себе і свою дитину. А бути батьками особливої дитини – вдвоє складніше. Всі свої душевні сили та енергію ти повинен віддавати дитині. Процес виховання складний і довготривалий, який супроводжується емоційною втомою, стресами та навіть психологічними травмами як для батьків, так і для дітей. Людина, яка себе знає, постійно працює над собою, може ефективно розподіляти свої сили протягом періоду виховання та забезпечити взаєморозуміння та спокій у сім’ї.

14:27 23.11.2023

20 листопада – Всесвітній день дитини.

20 листопада – Всесвітній день дитини. У цей день ми віддаємо шану їхньому щастю, радості та невимушеності. Ми згадуємо про те, що діти – це майбутнє нашого світу, і що ми повинні зробити все можливе, щоб вони росли в мирі, любові та достатку.

15:03 20.11.2023

Міжнаро́дний день толера́нтності!

Міжнаро́дний день толера́нтності — свято, яке відзначається 16 листопада в усьому світі. Саме цього дня ухвалили Декларацію принципів терпимості.

16:30 16.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено