A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальна установа "Інклюзивно-ресурсний центр Недригайлівської селищної ради"

Новини

Дата: від до Скинути

13 листопада МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ НЕЗРЯЧИХ

13 листопада у світі відзначається Міжнародний день незрячих людей з метою привернення уваги суспільства до незрячих людей, поширення інформації щодо незрячих людей та їхніх прав.

14:52 13.11.2023

10 жовтня - День психічного здоров’я

Всесвітній день психічного здоров’я відзначається щорічно 10 жовтня, починаючи з 1992 р. Цей день було засновано з ініціативи Всесвітньої федерації психічного здоров’я за підтримки Всесвітньої організації охорони здоров’я. Він існує для того, щоб привернути увагу до проблем психічного здоров’я у світі та скоротити поширення депресивних розладів, шизофренії, хвороби Альцгеймера, епілепсії та розумової відсталості. Але останнім часом ця проблема зоорієнтовується в бік підтримання психічного благополуччя і рівноваги будь-якої людини.

09:38 10.10.2023

ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ

Колектив комунальної установи ,,Інклюзивно-ресурсний центр Недригайлівської селищної ради'''щиро і сердечно вітає всіх причетних до Дня працівників освіти з професійним святом. Покликання педагога розуміти дитину, виховувати її та створити умови для розвитку особистості. Дякуємо ВОСМС Недригайлівської селищної ради за оцінку плідної та професійної діяльності ІРЦ. Вітаємо молодого спеціаліста фахівця(консультанта), (реабілітолога) ІРЦ Ситник І. Ю. з першими кроками в трудовій діяльності. Перемоги, мирного неба і добра нашій рідній Україні. Зі святом!

13:47 29.09.2023

Онлайн-семінар для асистентів вчителів

Згідно плану роботи КУ «Інклюзивно-ресурсний центр Недригайлівської селищної ради» на 2023 рік  27 вересня 2023 року відбувся онлайн-семінар для асистентів вчителів закладів освіти. Учасники заходу розглянули питання законодавчого підґрунтя роботи асистента вчителя його співпраці з вчителем та ведення ним відповідної документації.                

14:45 27.09.2023

Засідання команд супроводу

Протягом вересня 2023 року відбулися заплановані засідання команд психолого-педагогічного супроводу дітей з особливими освітніми потребами на базі закладів освіти Недригайлівської територіальної громади, Коровинського та Вільшанського ЗЗСО. Педагоги закладів спільно з фахівцями КУ ІРЦ склали індивідуальні програми розвитку та обговорили важливі питання організації якісного навчання осіб з особливими потребами.

13:34 26.09.2023

Засідання команди психолого-педагогічного супроводу у Тернівському ліцеї

Команда психолого-педагогічного супроводу є важливою частиною якісного інклюзивного навчання. Адже саме вона розробляє індивідуальну програму розвитку дитини, моніторить її виконання, вносить зміни, створює умови для інтеграції дітей з особливими освітніми потребами в освітнє середовище та допомагає організувати інклюзивне навчання.

13:55 19.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено