A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальна установа "Інклюзивно-ресурсний центр Недригайлівської селищної ради"

Новини

Дата: від до Скинути

Засідання команди психолого-педагогічного супроводу у Вільшанській ЗОШ

З метою забезпечення ефективності освітнього процесу дітей з ООП, які здобувають освіту в умовах інклюзивного навчання в закладах загальної середньої освіти 13 .09. 2023р. в Вільшанському ЗЗСО І-ІІІ ступенів відбулися засідання команд психолого- педагогічного супроводу в яких брали участь фахівці (консультанти) КУ ІРЦ Недригайлівської селищної ради. Обговорили нагальні питання організації освітнього процесу дітей з ООП та наголосили на особливості при складанні індивідуальних програм розвитку на дітей з ООП на поточний рік. Фахівці ( консультанти) КУ ІРЦ продовжують роботу по наданню методичної допомоги щодо організації інклюзивного навчання у закладах освіти.

13:47 19.09.2023

День Вишиванки

Сьогодні, 18 травня, українці відзначають День вишиванки.

15:08 18.05.2023

Круглий стіл на тему «Особлива дитина. Співпрацюємо. Допомагаємо»

Головна мета інклюзивного навчання – реалізація права дітей з особливими освітніми потребами на отримання освіти у відповідності з їх можливостями і здібностями за місцем проживання, їх соціальна адаптація та інтеграція в суспільство, підвищенні ролі сім’ї у вихованні і розвитку дитини. Інклюзивне навчання в ЗЗСО вимагає створення відповідних умов з метою забезпечення виконання корекційно-розвиткового та навчально-виховного процесів дітей з особливими потребами.

14:35 25.04.2023

Семінар-практикум «Нетрадиційні форми роботи з розвитку мовлення дітей з ООП. Рекомендації та вправи на покращення дикції»

Уміння висловлювати свої думки, почуття, чітко та аргументовано пояснювати факти, а також здатність спілкуватися рідною мовою належать до ключових компетенцій Нової української школи. Однією з таких компетенцій є мовленнєва. Про те, як її формувати, розвивати та удосконалювати у дітей з особливими освітніми потребами, говорили фахівці Комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр Недригайлівської селищної ради» разом з учителями початкових класів Коровинського закладу загальної середньої освіти 21 квітня 2023 року на семінарі-практикумі.

14:26 21.04.2023

Практичне заняття «Як не вигоріти під час виховання дитини з особливими освітніми потребами? »

Сьогодні, 19 квітня 2023 року, КУ «ІРЦ Недригайлівської селищної ради» у тісній співпраці з педагогами Вільшанського ЗЗСО та батьками дітей провели практичне заняття «Як не вигоріти під час виховання дитини з особливими освітніми потребами? » на базі Вільшанського ЗЗСО. Учасниками були висвітлені питання:

14:19 19.04.2023

2 квітня- ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ РОЗПОВСЮДЖЕННЯ ІНФОРМАЦІЇ ПРО АУТИЗМ

По усьому світу 2 квітня одягають блакитне на знак підтримки людей з аутизмом, розладом розвитку нервової системи, що утруднює комунікацію. Цей колір обрано не випадково, адже саме серед хлопчиків випадки аутизму та аутичних розладів стаються, в середньому, вп’ятеро частіше за дівчаток.

13:54 31.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено