A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальна установа "Інклюзивно-ресурсний центр Недригайлівської селищної ради"

Тренінг для батьків «Роль сім’ї в соціалізації дитини з ООП».

Дата: 19.04.2024 14:59
Кількість переглядів: 5

Возможно, это изображение 4 человека, люди учатся, стол, детская игрушка и текстВозможно, это изображение 6 человек, люди учатся, стол и текстВозможно, это изображение 3 человека, люди учатся и текстВозможно, это изображение 3 человека, люди учатся, детская игрушка и текстВозможно, это изображение 3 человека, люди учатся, детская игрушка и текстВозможно, это изображение 6 человек и текст19 квітня 2024 р. фахівці (консультанти) центру провели тренінг для батьків «Роль сім’ї в соціалізації дитини з ООП».

Метою проведення тренінгу було познайомити батьків з поняттям соціалізації і способами її формування, показати актуальність даного питання, підвищити мотивацію батьків до формування успішної соціалізації дитини; підвищувати психолого–педагогічну компетентність батьків у питаннях дитячо–батьківських стосунків. Під час тренінгу було зроблено акцент на унікальності і особливості кожної людини, зазначено важливість та необхідність вміння розуміти та знаходити підхід до своєї дитини, ефективно взаємодіяти з нею.

Дякуємо батькам, за плідну співпрацю. Вдячні кожному за ту частинку тепла, добра та позитива, яким ви ділилися з нами протягом тренінгу. Наповнюйтеся ресурсом самі та наповнюйте своїх дітей щастям!

Все у наших руках!💙💛

Сподіваємося на подальшу дружню та партнерську роботу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено