A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальна установа "Інклюзивно-ресурсний центр Недригайлівської селищної ради"

Тренінг для батьків «Профілактика емоційного вигорання батьків дітей з ООП».

Дата: 23.11.2023 14:27
Кількість переглядів: 39

Бути батьками – складна і відповідальна робота. Так, саме робота! Бо кожного дня ти повинен робити себе і свою дитину. А бути батьками особливої дитини – вдвоє складніше. Всі свої душевні сили та енергію ти повинен віддавати дитині. Процес виховання складний і довготривалий, який супроводжується емоційною втомою, стресами та навіть психологічними травмами як для батьків, так і для дітей. Людина, яка себе знає, постійно працює над собою, може ефективно розподіляти свої сили протягом періоду виховання та забезпечити взаєморозуміння та спокій у сім’ї.

Саме щоб навчитися правильно вирішувати ці питання в комунальній установі «Інклюзивно-ресурсний центр Недригайлівської селищної ради» 23 листопада 2023 року проведений тренінг для батьків «Профілактика емоційного вигорання батьків дітей з ООП».

У дружній довірливій атмосфері спілкування, виконуючи безліч цікавих та різноманітних вправ батьки мали можливість висловити свої думки та привернути увагу до внутрішнього стану оточуючих, підтримати один одного в групі та зняти тривожність. Фахівці центру Коломієць С.С. та Стетюха Л.М. вміло та професійно формували вміння долати стресові ситуації, зберігати та зміцнювати своє психічне здоров’я.

Дякуємо всім учасникам за корисно проведений час.

Возможно, это изображение 7 человек

Возможно, это изображение 6 человек, люди учатся и текст


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено